Skechers 180061 Escape Plan Spor Ayakkabı Siyah
Skechers 180061 Escape Plan Spor Ayakkabı Siyah
Skechers 180061 Escape Plan Spor Ayakkabı Siyah
Skechers 180061 Escape Plan Spor Ayakkabı Siyah
Skechers 180061 Escape Plan Spor Ayakkabı Siyah

Skechers 180061 Escape Plan Spor Ayakkabı Siyah (180061-BBK)

5,00
Marka : Skechers
Fiyat : 4.398,99 TL(KDV Dahil)
Ürün Kodu: 180061-BBK

Skechers 180061 Escape Plan Siyah Kadın Outdoor Ayakkabı, doğa severleri çağırıyor! Bu dış mekan spor ayakkabısı, sağlam ve rahat adımlarla doğanın muhteşemliğini keşfetmenize olanak sağlar. Estetik ve konforun mükemmel birleşimini sunan bu ayakkabı, trail tarzı tasarımla yürüyüş ve antrenmanlarınız için ideal bir seçimdir. Üstünde kullanılan sentetik katmanlar ekstra denge ve dayanıklılık sunarken, ayak sağlığınızı destekleyen bağcıklı ve sportif tasarım aynı zamanda güçlü bir görünüm kazandırır.

Ön, yan ve topuk bölgelerinde bulunan serinletici örgü kumaş panelleri ayağınızın terlemesini önlerken, dikişli, katmanlı ve delikli modelin deri, sentetik ve kumaştan oluşan saya yapısı da ayrı bir estetik katmaktadır. Skechers Escape Plan - Endless Pursuit kadın spor ayakkabısının iç tabanında bulunan Air Cooled Memory Foam yastık, yumuşak kumaş astarıyla birleşerek konforlu bir kullanım sağlar.

Ayaklarınızın her zaman sıcak ve kuru kalmasını sağlayan su emmeyen kumaşı ile Skechers Escape Plan, maceralarınıza eşlik ederken ayağınızın rahat etmesini sağlar. Darbelerin etkisini azaltan, desenli ve denge detaylı destekleyici orta tabanı sayesinde bu ayakkabı, esnek kauçuk yapısı ve tüm zeminlerle uyumlu olmasıyla dış mekan maceralarınız için vazgeçilmez olacaktır. Skechers spor ayakkabı serisi içinde yer alan bu kadın spor ayakkabı, konfor ve dayanıklılığı bir arada sunar.

Ürün Özellikleri:

  1. Cinsiyet: Kadın
  2. Materyal Bileşeni: %92 Pamuk, %8 Elastan
  3. Topuk Boyu: Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Skechers Air-Cooled Memory Foam yastıklamalı ve konforlu iç taban teknolojisine sahiptir.
  • Sayada deri ve su itici sentetik deri katmanlar, bağcıklı ön panel ile bir arada kullanılmıştır.
  • Esnek ve mükemmel zemin kavrayan dış tabana sahiptir.
  • Topuk yüksekliği 3,17 cm'dir.
  • Skechers logo detayı bulunur.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR