Skechers 149413Tk Go Walk Flex-Hands UP Spor Ayakkabı Gri
Skechers 149413Tk Go Walk Flex-Hands UP Spor Ayakkabı Gri
Skechers 149413Tk Go Walk Flex-Hands UP Spor Ayakkabı Gri
Skechers 149413Tk Go Walk Flex-Hands UP Spor Ayakkabı Gri
Skechers 149413Tk Go Walk Flex-Hands UP Spor Ayakkabı Gri

Skechers 149413Tk Go Walk Flex-Hands UP Spor Ayakkabı Gri (149413TK-LGPR)

5,00
Marka : Skechers
Ürün Kodu: 149413TK-LGPR

Skechers 149413Tk Go Walk Flex Hands UP Gri Kadın Spor Ayakkabı, konfor ve tarzı bir araya getiren özgün bir tasarıma sahiptir. File kumaş ve deri karışımı sayasıyla nefes alabilen, atletik bir yapı sunar. Bu kadın spor ayakkabısı, yürüyüşlerinizde size ultra konfor sağlamak için üretilmiştir.

3,17 cm'lik topuk yüksekliği ile kadınların zarif duruşunu vurgulayan bu tasarım, Skechers® ve Arch Fit® logo detayları ile markanın kalitesini yansıtır. Patentli Skechers Arch Fit® iç taban sistemi, ayak hastalıkları uzmanı tarafından sertifikalı kemer desteği ile donatılmıştır. Bu özellik, ayakkabının ayağınıza mükemmel bir uyum sağlamasına yardımcı olur.

Kauçuk dış tabanı esnek olup, mükemmel zemin tutuşu sağlar. Böylece her adımınızda güvenle ilerleyebilirsiniz. Darbelere karşı şoku azaltmak ve ağırlık dağılımını artırmak için ayağınıza göre şekil alan çıkarılabilir iç tabana sahip olan bu Skechers spor ayakkabı, 20 yıllık veriler ve 120.000 ayak taraması ile geliştirilen podiatristler tarafından tasarlanmıştır.

Bu Skechers kadın spor ayakkabı, sadece spor aktiviteleri sırasında değil, günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilir. Hem spor performansınızı artırırken hem de şıklığınızdan ödün vermemek isteyenler için ideal bir seçimdir. Kendine güvenen, dinamik ve aktif kadınların tercihi olan bu ayakkabı ile adımlarınız daha emin, tarzınız daha belirgin olacak.

Ürün Özellikleri:

  1. Taban : Kauçuk
  2. İç Materyal : Tekstil
  3. Dış Materyal : Sentetik
  • Sayada file kumaş ve deri bir arada kullanılmıştır.
  • Nefes alabilen,atletik ve konforlu yürüyüş ayakkabısı olarak üretilmiştir.
  • Esnek ve mükemmel zemin tutuşu sağlayan kauçuk dış tabana sahiptir.
  • Topuk yüksekliği 3,17 cm'dir.
  • Skechers® ve Arch Fit® logo detayları bulunur.
  • Ayak hastalıkları uzmanı sertifikalı kemer desteğine sahip patentli Skechers Arch Fit® iç taban sistemi yer almaktadır.
  • 20 yıllık veriler ve 120.000 ayak taraması ile geliştirilen podiatristler tarafından tasarlanan ayakkabı modelidir.
  • Darbelere karşı şoku azaltmak ve ağırlık dağılımını artırmak için ayağınıza göre şekil alan, çıkarılabilir iç tabana sahiptir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR