Lumberjack Revolve Spor Ayakkabı Siyah
Lumberjack Revolve Spor Ayakkabı Siyah
Lumberjack Revolve Spor Ayakkabı Siyah
Lumberjack Revolve Spor Ayakkabı Siyah
Lumberjack Revolve Spor Ayakkabı Siyah

Lumberjack Revolve Spor Ayakkabı Siyah (REVOLVE-100)

5,00
Marka : Lumberjack
Fiyat : 1.199,99 TL(KDV Dahil)
Ürün Kodu: REVOLVE-100

Rahatlığı ve stili bir arada sunan Lumberjack Revolve 3FX Siyah Erkek Spor Ayakkabı, her erkeğin dolabında olması gereken bir parçadır. Bu bez ayakkabı, bağcıklı bağlama şekli ile tam kalıp yapısı sayesinde ayağınıza mükemmel bir uyum sağlar. Yüksekliği 3.5 cm olan topuk boyu, size doğru duruşu ve yürüyüş konforunu verir. Yaklaşık çift ağırlığı sadece 734 gram olan bu hafif ayakkabı, günlük kullanım için idealdir.

Lumberjack spor ayakkabı, iç ve dış malzemesi tekstil olan bu model, ayağınızı nefes alır tutarken, dayanıklılığı ile de uzun süreli kullanım imkanı sunar. İç tabanında yer alan memory foam, ayağınızın şeklini alarak en iyi konforu sağlar. Ayakkabının taban kısmında ise kauçuk kullanılmıştır. Bu sayede hem içerde hem de dışarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Erkek spor ayakkabı tercihlerinizde Lumberjack Revolve 3FX Siyah Erkek Spor Ayakkabı'yı kaçırmayın. Ayağınızdaki hafiflik hissi ve üstün konforu ile gün boyu enerjik ve dinamik hissetmenizi sağlar. Kendinizi her adımda daha iyi hissedeceksiniz.

Ürün Özellikleri:

  1. Bağlama Şekli: Bağcıklı
  2. Cinsiyet: Erkek
  3. Kalıp: Tam
  4. Topuk Boyu: 3,5 cm
  5. Yaklaşık Çift Ağırlığı: 734 gr
  6. İç Malzeme: Tekstil
  7. Dış Malzeme: Tekstil
  8. İç Taban: Memory Foam
  9. Taban: Kauçuk
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR