Lumberjack Dakota Pu Spor Ayakkabı Kum
Lumberjack Dakota Pu Spor Ayakkabı Kum
Lumberjack Dakota Pu Spor Ayakkabı Kum
Lumberjack Dakota Pu Spor Ayakkabı Kum
Lumberjack Dakota Pu Spor Ayakkabı Kum
Lumberjack Dakota Pu Spor Ayakkabı Kum

Lumberjack Dakota Pu Spor Ayakkabı Kum (DAKOTAPU-208)

5,00
Marka : Lumberjack
Fiyat : 1.199,99 TL(KDV Dahil)
Ürün Kodu: DAKOTAPU-208

İşte karşınızda, Lumberjack Dakota Pu Kum Rengi Kadın Spor Ayakkabı! Bu ayakkabı, modern tasarımlı bir görünüm ve üstün konforu birleştirerek sizi etkileyici bir deneyime davet ediyor. Üst kısmı suni deriden yapılmış olan bu spor ayakkabı, hem dayanıklılık hem de şıklık sunuyor. Hafifliği ve dayanıklılığıyla bilinen EVA taban, her adımınızda maksimum konfor sağlıyor.

Topuk boyu 3 cm olan bu ayakkabı, düz topuk tipi ile dikkat çekiyor. İç materyali tekstil olan bu model, ayağınızın nefes almasını sağlar ve uzun süreli kullanımda bile konforlu bir deneyim sunar. Memory Foam hafızalı iç taban özelliği sayesinde, ayağınızın şeklini alır ve kişiye özel bir rahatlık sağlar.

Bağcıklı kapama şekli ile pratik ve güvende bir kullanım sağlayan bu ayakkabı, poliüretan taban cinsi ile her türlü zeminde mükemmel bir tutuş garantisi veriyor. Tam tarak genişliği ile ayaklarınıza tam oturan bu model, 390 gr ağırlığıyla hafiflik hissi veriyor.

Türkiye'de üretilen Lumberjack Dakota Pu Kum Rengi Kadın Spor Ayakkabı, kalite ve tasarımda yeni bir standart oluşturuyor. Stilinizi yansıtırken, aynı zamanda konforunuzdan ödün vermek istemeyenlerin tercihi olacak bu ayakkabı, her adımınızda yanınızda olacak. Lumberjack spor ayakkabı ve kadın spor ayakkabı arayanların tercihi olacaktır.

 

Ürün Özellikleri:

  1. Topuk Tipi: Düz
  2. Topuk Boyu: 3 cm
  3. Taban: EVA
  4. İç Materyal: Tekstil
  5. Dış Materyal: Suni Deri
  6. İç Taban Özelliği: Memory Foam Hafızalı Taban
  7. Kapama Şekli: Bağcıklı
  8. Taban Cinsi: Poliüretan
  9. Tarak Genişliği: Tam
  10. Ağırlık: 390 gr
  11. Üretim Yeri: Türkiye
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR